marime text:

Profesoara de sport de la scoala catolica ce a antrenat pentru SEX un elev de 16 ani! VIDEO

Profesoara de 28 de ani, care era si antrenor secund la echipa de baschet a scolii, fiica si nepoata a doi luptatori cunoscuti de wrestling, si-a ratat cariera si va ajunge si in inchisoare, dupa ce a facut sex cu un elev pe care ar fi trebuit sa-l antreneze de fapt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Gail Gagne, a fost angajata pe cand avea 25 de ani la un liceu catolic privat din Minnesota, unde moralitatea cadrelor didactice este mai presus de orice.

Parintii elevului de 16 ani au crezut ca acesta primeste o educatie buna si au fost socati cand au aflat chiar de la acesta ca de cateva luni intretinea relatii sexuale cu profesoara de sport. Adolescentul, crescut cu frica lui Dumnezeu, si-a simtit constiinta incarcata, desi, dupa cum a spus ulterior, ii faceau mare placere intalnirile intime cu profesoara.

Gail Gagne a pus ochii pe elevul in cauza in vestiar. L-a invitat la masa la ea acasa de cateva ori, iar intalnirile se lasau de fiecare data cu cate o partida de sex.

Gail Gagne a fost condamnata la un an de inchisoare si la o amenda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu