marime text:

Profesoara de SEX! Oficial preda baletul, neoficial - VIOLUL

O profesoara de balet de 27 de ani, care era banuita ca intretine relatii sexuale cu elevii minori, a recunoscut ca l-a violat pe un adolescent de 15 ani... trei luni la rand.
Profesoara de SEX! Oficial preda baletul, neoficial - VIOLUL

Sarah Pirie l-a dus pe elevul ei la un hotel, unde profesoara l-a abuzat sexual, satisfacandu-si toate poftele cu el. Dupa prima intalnire intima elevul nu a fost foarte deranjat, insa profesoara a inceput sa-l exploateze; il ducea la acelasi hotel din Manchester o data la cateva zile.

Intr-un final, adolescentul a povestit parintilor ce i se intampla, pentru ca nu mai vedea nicio iesire din aceasta situatie.

Profesoara a fost reclamata la autoritati. In prima faza a respins toate acuzatiile si s-a mutat in Luxembourg, la familia ei, pentru ca nu mai putea suporta ostilitatea.

Intre timp, a recunoscut ca l-a violat pe elevul de 15 ani, dupa ce au fost adunate mai multe probe, iar in cursul sedintei de judecata de luni a fost instiintata ca risca o pedeapsa cu inchisoarea, sentinta urmand a fi pronuntata la inceputul lunii ianuarie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu