marime text:

Prima fotografie cu romanca de 10 ani care a nascut in Spania si tatal copilului!

Jurnalistii britanici si nu numai continua sa urmareasca atent cazul romancei de etnie roma, care a devenit mama la doar 10 ani, in Spania. Daily Mail a publicat sambata o fotografie in care fata apare alaturi de prietenul ei si in acelasi timp, tatal copilului.
Prima fotografie cu romanca de 10 ani care a nascut in Spania si tatal copilului!

La data realizarii fotografiei, Elena Chiritescu era gravida in trei luni. In prezent, ea si Gheorghe Mecic nu mai formeaza un cuplu. "Oarecum nesurprinzator", comenteaza acest aspect ziaristii de la Daily Mail, care sustin ca autoritatile au confirmat ca fata s-a nascut in aprilie 2000, desi in poza pare sa aiba mai mult de 10 ani.

Potrivit jurnalistilor britanici, familia Elenei locuia "in Sectorul 5, cea mai saraca zona a Bucurestiului", inainte sa plece in Spania.

"Copiii de tigani cresc repede. Nu merg la scoal, astfel ca arata mai in varsta decat sunt in realitate", a povestit bunica fetei.

Mama Elenei a precizat ca fiica ei si copilul nou nascut - o fetita, care va purta numele Nicoleta - vor ramane in Spania, unde nu le lipseste nimic. Ea a negat zvonurile ca ar trai din cersetorie.

"Legile din Romania permit fetelor sa se marite la 18 ani sau chiar 16, daca exista acordul parintilor. Dar 'casatoriile' aranjate intre persoane care n-au implinit inca 10 ani sunt frecvente in randul familiilor de tigani, care reprezinta 1,5 milioane din populatia de 22 de milioane a tarii", mai scrie cotidianul britanic.

In Marea Britanie, cea mai tanara fata devenita mama este Tressa Middleton, care a nascut la 12 ani. Atat ea, cat si romanca Elena Chiritescu sunt departe de recordul in domeniu, stabilit de Lina Medina, din Peru, care in 1939, a dat nastere unui baietel care cantarea 2,700 grame. Peruanca avea doar 5 ani atunci!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu