marime text:

Presedintele unui club de fotbal din Bulgaria impuscat in propria masina!

Presedintele clubului bulgar Rilski Sportist Samokov, Iuri Galev, se afla in stare critica dupa ce a fost impuscat, duminica dimineata, in stomac si in membre, de catre necunoscuti.
Presedintele unui club de fotbal din Bulgaria impuscat in propria masina!
Galev, care este si consilier municipal in Samokov din partea partidului nationalist Ataka, a fost impuscat de cinci ori, in timp ce se afla in masina sa.
 
Potrivit medicilor, Galev a fost operat de doua ori si ar urma sa ramana zece zile in sectia de reanimare a spitalului Pirogov.
 
Iuri Galev este celebru in Samokov pentru ca ar fi comis mai multe ilegalitati. In luna februarie, Galev si mai multi prieteni ai sai au batut doi tineri care au refuzat sa ii permita fiului consilierului sa foloseasca gratis serviciul de teleschi, in statiunea montana Borovet. In urma acestui incident, patru dintre agresori au fost arestati, insa nu si Galev.
 
In 1995, Galev a intrat in barul hotelului Rila, din Borovet, si a inceput sa traga la intamplare cu o arma AK-47. Chiar daca politia a gasit 156 de cartuse folosite, el a fost achitat, deoarece s-a dovedit ca arma "nu era reala".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu