marime text:

POVESTE IMPRESIONANTA! S-au salvat reciproc de la sinucidere

Un tanar din Rusia, care voia sa-si puna capat zilelor sarind de pe un pod, a renuntat la planurile sinucigase, dupa ce s-a indragostit de o fata care intentiona de asemenea sa renunte la viata, in acelasi timp si in acelasi loc.
POVESTE IMPRESIONANTA! S-au salvat reciproc de la sinucidere

Andriej Ivanov, in varsta de 26 de ani, a considerat ca nu mai are niciun motiv sa traiasca, dupa ce logodnica lui a murit intr-un accident masina, cu doar o zi inainte nunta. Numai ca atunci cand a ajuns pe podul de pe care voia sa plonjeze spre moarte, a zarit-o pe Maria Petrova, care se urcase pe balustrada, cu intentia de a se sinucide. Tanara de 21 de ani fusese izgonita de parinti dupa ce a ramas insarcinata si era la un pas sa sara in apele inghetate ale raului Belaya, de la mai bine de 30 de metri inaltime.

"Inima mi-a spus ca nu pot s-o las sa faca asta, indiferent de cat de dezamagit eram eu. Am strigat 'Stai!' si am fugit spre ea. A cazut plangand in bratele mele si am inceput si eu sa plang. Ne-am imbratisat si am vorbit, vorbit si iar am vorbit. Noaptea aceea mi-a salvat viata mea si pe a ei", a povestit Andriej.

Cei doi si-au promis ca se vor ajuta sa depaseasca dificultatile si ulterior au devenit un cuplu. Acum planuiesc sa se casatoreasca, dupa ce au marturisit familiilor cum s-au cunoscut.

"El este cavalerul si salvatorul meu. Toata durerea pe care am indurat-o a meritat, pentru ca m-a condus la Andriej", a marturisit tanara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu