marime text:

Politistul care incerca sa gaseasca un american disparut in Mexic a fost DECAPITAT!

Rolando Armando Flores Villegas, mexicanul care conduce ancheta in cazul unui american disparut la 30 septembrie la Falcon Lake, de la granita dintre Mexic si Statele Unite, a fost decapitat, iar capul a fost trimis intr-o valiza armatei mexicane, relateaza CNN.
Politistul care incerca sa gaseasca un american disparut in Mexic a fost DECAPITAT!

"Capul sau a fost trimis garnizoanei armatei in aceasta dimineata intr-o valiza, dupa ce (Villegas) nu s-a mai intors acasa noaptea trecuta", a declarat seriful din comitatul Zapata, statul Texas, Sigifredo Gonzalez Jr.

Un purtator de cuvant al procurorului general al statului mexican Tamaulipas, Ruben Dario-Rios, a confirmat omorul marti dupa-amiaza, intr-un interviu telefonic.

Anuntul intervine la o zi dupa ce autoritatile Parchetului General din Tamaulipas au furnizat informatii contradictorii privind urmarirea unor suspecti in cazul disparitiei lui David Michael Hartley.

Sotia lui Hartley, Tiffany, afirmase anterior ca sotul sau a fost impuscat mortal la 30 septembrie, in timpul unei excursii la Falcon Lake, de la granita dintre Statele Unite si Mexic.

Autoritatile din ambele tari au condus cercetari separate si au organizat intrevederi periodice, a afirmat purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat, Virginia Staab.

Dar din cauza ca disparitia ar fi avut loc pe partea mexicana a granitei, Statele Unite nu pot sa puna sub acuzare sau sa aresteze suspecti in acest caz, a precizat seriful.

In imagine, David Michael Hartley, americanul disparut si sotia lui

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu