marime text:

Politistul "arestat" de albine - i-au transformat masina in STUP - VIDEO

Meseria de politist e plina de pericole neprevazute. Un ajutor de serif din Carolina de Nord a fost luat ostatic in masina cu girofar de... un roi de albine. Colegii sai au fost neputinciosi in fata puhoiului de inamici minusculi. Asa ca au cerut intariri de la apicultori.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Brandon Jenkins, mana dreapta a serifului din Wake County, a pornit cu masina de patrula pe autostrada, ca sa-i vina in ajutor unui sofer de camion, al carui mastodont s-a rupt in doua.

Camionul transporta 60 de stupi si cel putin unul s-a dezmembrat in timpul accidentului. Speriate, zeci de mii de albine s-au repezit direct catre masina politistului, iIar omul a ramas captiv inauntru trei ore pana cand l-a salvat o echipa care se pricepe la asemenea misiuni de "descarcerare" speciala.

Jennifer Keller, apicultor:
"Erau foarte dezorientate pentru ca nu mai aveau o "casa" pe care s-o apere, simteau ca s-au ratacit... Asa ca am incercat sa le ajutam."


Apicultorii au pulverizat apa peste roiul de albine, ca sa le impiedice sa zboare prea departe, apoi le-au "momit" cu miere intr-un nou stup. Ajutorul de serif a recunoscut totusi ca a ucis toate insectele care ii intrasere in masina. Din fericire, doar doua.. trei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu