marime text:

Politistii impusca un traficant de droguri, desi nu era inarmat! Au procedat corect? VIDEO

Extrem de enervati de o urmarire care a durat aproximativ o ora, cativa politisti din Ohio n-au stat la discutii si au tras asupra suspectului, desi acesta nici macar nu era inarmat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In total, opt focuri au fost trase asupra barbatului banuit de trafic de droguri, insa doar unul l-a nimerit, in spate.

Soferul n-a renuntat nici macar in momentul in care rotile din fata i-au explodat - agentii sustin ca el a continuat sa mearga pe jante, cu o viteza de 80 km/h. In cele din urma, suspectul a pierdut controlul intr-o curba si s-a oprit cu masina intr-un copac. Acela a fost momentul in care oamenii legii au intervenit - initial, s-au apropiat de autoturism, insa s-au retras rapid, iar cand barbatul a iesit pe geam, au deschis focul asupra lui.

Conform procedurii, politistii implicati in incident au fost suspendati pana la finalizarea anchetei, care va stabili daca oamenii legii au folosit corect armamentul din dotare.

Impuscaturile pot fi urmarite de la 1:10

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu