marime text:

Politia nu tine cont de medalii - un veteran de razboi american batut ca un caine de un politist! VEZI VIDEO

Un nou scandal face valuri in America, unde un politist este judecat pentru ca a batut in mod nejustificat un barbat care s-a dovedit a fi un fost militar in razboiul din Iraq.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incidentul a avut loc in 2008, dar imaginile au fost facute abia acum publice. Ofiterul David London si veteranul de razboi Walter Harvin au intrat in conflict in momentul in care cel din urma incerca sa intre, fara cheie, in blocul in care locuia mama sa.

Pe imaginile surprinse pe camera de supraveghere se observa cum cei doi se imbrancesc si schimba mai multe cuvinte dure. Politistul isi pierde la un moment dat rabdarea si il loveste in repetate randuri pe Harvin cu bastonul din dotare.

"Nu bati nici macar un caine in felul asta" a spus unchiul lui Harvin, care a iesit din sala atunci cand a fost aratata inregistrarea. "Publicul trebuie sa vada asemenea imagini pentru a intelege cum trateaza politistii cetatenii".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu