marime text:

Pedeapsa INCREDIBIL de aspra pentru un tata care si-a incurajat copilul sa se bata cu un coleg de scoala!

Un barbat din Florida si-a transformat baiatul intr-un boxeur, incurajandu-l sa se bata cu un coleg de liceu. Mai mult, "antrenorul" i-a dat fiului indicatii si l-a laudat pentru fiecare pumn bine plasat.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru ca bataia dintre cei doi pusti a fost filmata, tatal a ajuns in arest. Politistii n-au tinut cont de explicatia lui, ca si-ar fi protejat astfel copilul de atacurile colegilor.

Din cauza unei astfel de... lectii de viata, cum singur a numit-o, tatal unui pusti de 16 ani din Florida a primit o pereche de catuse.

Cand a vazut ca baiatul lui era sicanat de cativa colegi de scoala, barbatul n-a stat cu mainile in san. Dimpotriva, l-a incurajat pe copil sa rezolve problema... cu pumnii. Bataia a avut loc chiar in strada, sub privirile trecatorilor.

Mandru de isprava fiului, tatal s-a laudat imediat pe internet. O miscare extrem de neinspirata pentru ca, la cateva zile, s-a trezit in arest.

Acuzatul a primit o pedeapsa extrem de severa pentru acest meci de box improvizat intre copii. Walter Heinrich, judecator: "Relatia cu fiul tau a luat sfarsit. Nu pot sa-ti mai vezi, sa mai locuiesti sau sa comunici in vreun fel cu copiii tai minori."

Severitatea sanctiunii este de inteles: acuzatul nu e la prima abatere. A fost arestat si in 2005, fiind acuzat de violenta domestica. Acum va raspunde pentru abuz asupra minorilor si contribuirea la fapte de delincventa savarsite de un minor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu