marime text:

Pe Sarah Ferguson o bate gandul sa paraseasca Marea Britanie, dupa ce a "vandut" familia regala

Britanicii nu au nici cea mai mica intelegere pentru fosta sotie a printului Andrew. Ducesa de York a fost filmata de reporterii unui tabloid, in timp ce lua bani ca sa le mijloceasca intalniri cu printul si alte persoane din cercul acestuia. Fergie, cum i se spunea la un moment dat cu simpatie, si-a cerut scuze, dar e greu de crezut ca gafa ei va fi uitata prea curand.  
Pe Sarah Ferguson o bate gandul sa paraseasca Marea Britanie, dupa ce a vandut familia regala

De zece ani, Printul Andrew este reprezentant special al Marii Britanii pentru comert international si investitii, o pozitie esentiala pentru promovarea intereselor economice ale Londrei in toata lumea.

Scandalul este atat de mare, incat Sarah Ferguson, alis Fergie, s-ar gandi chiar sa paraseasca Marea Britanie - scrie The Sun. Englezii de rand n-au pic de intelegere pentru ducesa.

In incercarea de a limita cat de cat pagubele, ducesa si-a cerut scuze public si a precizat ca Printul Andrew nu are niciun amestec in stratagema ei. Asta dupa ce reporterilor le spusese contrariul.

Fergie a divortat de Printul Andrew in 1996, an in care si fratele mai mare al acestuia, Printul Charles, a divortat de Diana. Fergie s-a plans mereu ca, in vreme ce Diana a primit la divort suficient cat sa traiasca regeste, ea nu a fost la fel de norocoasa. Ducesa a ramas sa locuiasca intr-o resedinta ce apartine Printului Andrew, dedicandu-se operelor de caritate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu