marime text:

Patru romani au bagat in coma un italian, de la care au furat 60 de euro!

Politia italiana a arestat patru romani si mai cauta inca doi, pentru jaf si tentativa de omor. Atacatorii au jefuit si batut atat de rau un italian, incat acesta a ajuns in coma la spital, iar medicii cred ca are sanse minime de supravietuire.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Atacul s-a petrecut cu 20 de zile in urma, dar autorii au fost identificati si arestati abia acum. Patru dintre ei, pentru ca pe ceilalti doi pare sa-i fi inghitit pamantul.

Potrivit carabinierilor, barbatul de 63 de ani, aflat acum in coma, a fost urmarit de atacatori inca din autobuz. Cand a coborat si s-a indreptat spre casa, cei sase romani l-au urmat si profitand ca strazile erau goale, l-au incoltit, la doar 50 de metri de locuinta.

L-au batut crunt si l-au jefuit, dupa care au plecat linistiti cu prada. Victima avea asupra sa 60 de euro si un ceas modest. Cel mai probabil, atacatorii stiau ca barbatul lucra ca barman si au sperat ca ar putea avea incasarile de peste zi asupra sa.

Ghinionul hotilor a fost ca n-au ocolit camerele de supraveghere ale unui restaurant din zona. Gratie inregistrarilor video, carabinierii au reusit sa-i identifice pe atacatori. Unii figurau deja in evidentele politiei cu antecedente penale, iar carabinierii stiau ca-i gasesc in preajma garii Termini din Roma, asa ca nu le-a fost greu sa puna mana pe ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu