marime text:

Paris Hilton, arestata pentru ca a fumat marijuana in timpul meciului Brazilia-Olanda!

Paris Hilton a fost retinuta vineri in apropiere de stadionul din Port Elizabeth, fiind acuzata ca a fumat marijuana in timpul meciului Brazilia - Olanda, insa a fost eliberata in scurt timp, relateaza AFP.
Paris Hilton, arestata pentru ca a fumat marijuana in timpul meciului Brazilia-Olanda!

Considerata "acuzata numarul 1", Paris Hilton s-a prezentat degajata in fata judecatorului Xolile Dlulisa, care a anuntat-o ca acuzatiile impotriva sa au fost retrase.

Hilton i-a multumit magistratului si a parasit tribunalul dupa o audiere care a durat numai trei minute si s-a desfasurat in cursul noptii de vineri spre sambata.

Ea a comparut alaturi de prietena sa Jennifer Rovero, in varsta de 31 de ani, care a avut de ales intre a achita o amenda de 1.000 de ranzi (128 de dolari) sau a efectua o pedeapsa de 30 de zile de inchisoare pentru posesie de marijuana. Rovero a decis sa achite amenda.

Presa sud-africana a relatat in cursul zilei de vineri ca mostenitoarea lantului hotelier Hilton a fost arestata dupa ce a fumat marijuana pe stadionul unde se desfasura meciul Brazilia - Olanda, castigat de Olanda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu