marime text:

Paris Hilton a fost retinuta si in Corsica - se plimba cu un gram de canabis in poseta!

Paris Hilton a fost retinuta, vineri, pe aeroportul din insula Corsica, autoritatile franceze descoperind in poseta starletei americane mai putin de un gram de canabis, informeaza AFP.
Paris Hilton a fost retinuta si in Corsica - se plimba cu un gram de canabis in poseta!
Paris Hilton a fost controlata la coborarea din avion, pe aeroportul din Figari, unde a venit de la Paris.
 
Paris Hilton a fost audiata pentru scurt timp in biroul local al jandarmeriei si a fost eliberata la putin timp dupa interogatoriu. Autoritatile franceze au decis sa nu initieze nicio procedura judiciara impotriva starletei americane, deoarece cantitatea de canabis descoperita a fost insignifianta (mai putin de un gram).
 
Potrivit cotidianului local Corse-Matin, mostenitoarea imperiului hotelier Hilton, "insotita de cateva persoane influente din Malaezia", a calatorit pana la Bonifacio, de unde a plecat, la bordul unui iaht, catre statiunea balneara Porto Cervo din Sardinia (Italia).
 
Starleta americana a fost retinuta, fiind ulterior eliberata, si la inceputul lunii iulie, in Africa de Sud, in timpul Cupei Mondiale, in apropierea stadionului din Port Elizabeth, dupa meciul Brazilia-Olanda, deoarece a fumat marijuana in timpul acelei partide de fotbal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu