marime text:

Pablo Escobar - cel mai mare criminal al secolului XX asculta meciuri de fotbal cat era urmarit de politisti!

Responsabil pentru peste 5.500 de crime, Pablo Escobar avea o singura slabiciune - fotbalul! Printre gloante si sirene, Escobar statea cu urechea pe radio pentru a asculta meciurile Columbiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."A fi criminal era slujba lui de zi cu zi" povesteste Jhon Vasquez, cel poreclit "Popeye", despre seful sau, omul care a terorizat Columbia - Pablo Escobar. Liderul celebrului cartel de droguri Medellin, Escobar nu rata insa nicio ocazie de a urmari un meci de fotbal.

"Eram inconjurati de politisti, fugeam de 15 zile, mai ramasesem doar eu si Pablo" mai povesteste Popeye. "Am sarit intr-un sant sa ne ascundem, iar Pablo si-a scos un radio din buzunar. Eu imi pierdeam mintile, simteam ca se apropie politistii. Deodata l-am auzit ca ma striga, vroia sa-mi spuna ca a marcat Columbia".

Escobar a cheltuit mereu o buna parte din averea sa pentru fotbal. Din banii de droguri s-au construit stadioane si terenuri de sport, mafiotul sponsorizand si diverse echipe mici de fotbal.

Finalul sau a fost unul in ton cu restul vietii - dramatic. Inconjurat de politistii ce-l incoltisera doar cu ajutorul unor aparate primite de la americani, Escobar a murit in schimbul de focuri. Politistii spun ca ei l-au doborit, dar familia lui Escobar sustine ca acesta s-ar fi sinucis. "Toata viata lui a spus ca daca se va simti cu adevarat intr-o situatie fara scapare, isi va trage un glont in cap" au povestit fratii lui Pablo.

In ciuda nenumaratelor infractiuni, Escobar a reusit sa-si creeze o imagine de Robin Hood in Columbia, fiind regretat de cei din cartierele sarace din Bogota, oameni pe care mafiotul ii ajutase pe parcursul vietii sale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu