marime text:

Osama bin Laden a fost capturat viu si apoi executat!

Chiar fiica sa, aflata in custodia pakistanezilor, a dat publicitatii aceasta versiune. Informatia pune Casa Alba intr-o situatie extrem de delicata. Mai ales ca initial, s-a anuntat ca teroristul a murit intr-un schimb de focuri, pentru ca ulterior, un purtator de cuvant sa afirme ca nu era inarmat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare ca avea 500 de euro in buzunar si doua numere de telefon, probabil contacte de urgenta, cusute in haine.

Luptatorii de elita SEAL au fost executantii, pe baza informatiilor culese de CIA. Dar au avut nevoie de ordinul presedintelui Obama. Care, scrie Daily Mail, s-a gandit si s-a tot gandit, timp de 16 ore, pana sa dea unda verde celebrei de acum operatiuni "Geronimo".

"Bin Laden si familia sa au fost gasiti la etajele 2 si 3. In aceeasi camera cu el se afla o femeie, cel mai probabil sotia lui Bin Laden. Ea s-a napustit asupra luptatorului american, care a impuscat-o in picior, dar nu a ucis-o. Osama Bin Laden a fost impuscat. Nu era inarmat", afirma purtatorul de cuvant al Casei Albe, Jay Carney.

Asadar, Casa Alba schimba povestea - nici vorba de femei folosite pe post de scuturi umane si nici de un Bin Laden inarmat, gata sa se bata pe viata si pe moarte cu dusmanul, format din luptatorii americani cei mai buni dintre cei buni.

Absolut uluitor este faptul ca trupele SEAL stiau ca-n palma terenul pe care actionau. In ultimele sase luni au fost antrenate separat doua echipe, in doua replici fidele ale fortaretei din Pakistan in care se ascundea Osama. Ar fi aflat insa abia duminica - in ziua operatiunii - dupa cine erau trimisi. Mai mult, pana in ultimul moment, americanii n-au fost suta la suta siguri ca cel identificat cu numele de cod "Geronimo" este intr-adevar temutul lider Al Qaida.

Directorul CIA, Leon Panetta, a spus: "Nu suntem absolut siguri, pare sa fie el, nu avem dovada, dar credem ca este el".

Declaratiile oficialilor americani se bat cap in cap si in privinta transmiterii in timp real a misiunii, asa cum aflasem anterior.

Evident, jurnalistii n-au capitulat. Au analizat pozele date publicitatii chiar de catre Casa Alba. Pe langa expresiile demnitarilor care nu mai au nevoie de niciun comentariu, au descoperit ca secretarul de stat Hillary Clinton avea in poala un dosar strict secret, iar pe tastatura laptopului o fotografie a casei lui Bin Laden, cenzurata deja. In plus, langa presedinte se vede un sac, in care sunt aruncate documentele care ar trebui distruse, prin ardere, imediat dupa incheierea sedintelor secrete.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu