marime text:

Oroare in Mexic: 15 cadavre decapitate, gasite in statiunea Acapulco!

15 trupuri decapitate au fost gasite sambata in apropierea unui centru comercial din statiunea balenara mexicana Acapulco, a anuntat politia locala, citata de AFP.
Oroare in Mexic: 15 cadavre decapitate, gasite in statiunea Acapulco!

"Am gasit trupurile decapitate a 15 persoane de sex masculin, cu varste intre 25 si 30 de ani, pe trotuarul centrului comercial Plaza Senderos", se arata intr-un comunicat al politiei din statul Guerrero.

Trupurile neinsufletite au fost gasite de politistii chemati sa intervina pentru un incendiu. "Capetele erau adunate intr-un singur loc, cu exceptia unuia singur, numai pe jumatate despartit de corp", precizeaza comunicatul politiei mexicane.

Statul Guerrero este teritoriul de actiune al cartelului de narcotraficanti La Familia, implicat intr-o lupta sangeroasa impotriva bandei Zeta si a aliatilor acestuia din cartelul Pacificului de Sud. in luna septembrie a anului trecut, cartelul Pacificului de Sud a rapit si asasinat 20 de turisti mexicani, pe care ii confundase cu membrii cartelului rival.

De la venirea la putere a presedintelui Felipe Calderon, in 2006, razboiul dintre bandele care isi disputa controlul asupra pietei locale a drogurilor si a traficului catre Statele Unite s-a soldat cu mai mult de 30.000 de morti, in reglari de conturi si confruntari cu fortele de ordine.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu