marime text:

ORIBIL - copil de 4 ani ucis, desfigurat si aruncat intr-un canion de tatal vitreg!

Crima socanta in statul american Utah, unde politistii au descoperit cadavrul desfigurat al unui copil de 4 ani. Mama acestuia si tatal vitreg au fost deja retinuti, procurorii urmand a cere pedeapsa capitala pentru ei!
ORIBIL - copil de 4 ani ucis, desfigurat si aruncat intr-un canion de tatal vitreg!

Cadavrul copilului a fost descoperit pe 11 mai, la 10 zile distanta de cand isi incepuse vacanta in Utah alaturi de mama lui de 27 de ani. Stephanie Sloop initial le spusese anchetatorilor ca fiul ei a disparut din camera apartamentului in care femeia locuia alaturi de tatal vitreg al copilului.

Culmea, tatal vitreg a recunoscut in fata politistilor ca l-a batut pe baiat zile bune inainte de moartea acestuia de pe 9 mai. Stephanie n-a facut nimic pentru a opri uciderea copilului ei.

Dupa ce copilul a murit, Nathanael Stoop a folosit un ciocan pentru a-i distruge baiatului fata si dintii astfel incat acesta sa nu poata fi identificat, apoi i-a aruncat cadavrul intr-un canion.

Cuplul a fost arestat, dar procurorii nu au prezentat inca toate capetele de acuzare, sperand sa adune suficiente pentru a cere pedeapsa capitala pentru cei doi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu