marime text:

OPT politisti si TREI masini, mobilizate pentru arestarea unui batran infirm, care "gonea" cu 6 km/h!

Un irlandez care se indrepta acasa, calare pe un scuter destinat persoanelor cu dizabilitati, a avut surpriza sa se trezeasca inconjurat de opt politisti si trei echipaje. Ce-i drept, barbatul de 62 de ani se afla in stare de ebrietate si a facut greseala sa nu opreasca la semnalul unui politist, insa la viteza aproximativa de 6 km/h cu care se deplasa, e greu de crezut ca reprezenta un pericol pentru cineva.
OPT politisti si TREI masini, mobilizate pentru arestarea unui batran infirm, care gonea cu 6 km/h!

Oamenii legii au mers mai departe cu excesul de zel, astfel ca batranelul a stat in arest 12 ore, a fost amprentat,  fotografiat si i s-a luat o mostra de ADN. Nici judecatorii nu s-au dovedit mai blanzi, astfel ca fostul lucrator in constructii nu mai are voie sa conduca vreme de 3 ani. Interdictia nu se refera totusi la scuterul sau.

"Nu-mi vine sa cred ca m-au tratat de parca as fi jefuit o banca sau as fi fost membru Al Qaeda. Politia se plange mereu ca nu are resurse, iar apoi trimit opt oameni sa aresteze pe cineva ca mine. Acum doi ani, cand hotii mi-a spart casa si mi-au furat televizorul, politia a aparut dupa trei zile. N-am oprit pentru ca voiam sa ajung acasa si nu facusem nimic gresit. Au vrut chiar sa-mi puna si catusele, dar au renuntat in ultima clipa", a povestit scarbit batranelul.

In schimb, un purtator de cuvant al politiei considera interventia asupra omului perfect normala: "Nu putem face comentarii privind numarul ofiterilor care au intervenit, insa oricine care conduce un vechicul in stare de ebrietate reprezinta un pericol, atat pentru el insusi, cat si pentru altii".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu