marime text:

Om de afaceri din Germania LICHIDAT de Mafie in Africa de Sud!

Sfarsit tragic pentru un om de afaceri din Germania, patronul unei celebre companii de tuning auto. Cadavrul sau a fost descoperit tocmai in Africa de Sud, iar politistii cred ca este vorba de o executie in care sunt implicate retele de crima organizata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul de afaceri german a disparut la inceputul anului. Initial s-a crezut ca este vorba de o rapire, apoi de o inscenare, pentru a scapa de creditori. Nimeni nu s-ar fi asteptat sa moara executat, impuscat in cap.

Politistii din Africa de Sud i-au descoperit trupul invelit in folie de plastic, si aruncat nu departe de Pretoria.

Cei doi erau implicati intr-o afacere cu masini de lux, trimise din Africa de Sud in Cehia. In automobile ar fi ascuns insa bani obtinuti din afaceri ilegale.

Mai mult, un apropiat al milionarului ceh a declarat barbatii s-ar fi certat din cauza unei sume importante. "Esti un om mort daca nu-mi trimiti banii intr-o masina", l-ar fi amenintat cehul pe Gemballa.

Condamnat in lipsa la 6 ani si jumatate de inchisoare pentru frauda, dar suspectat ca este la comanda unei grupari de crima organizata, milionarul ceh a fugit in Africa de Sud in urma cu 5 ani, si a cerut azil.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu