marime text:

Oficialii rusi sunt aproape siguri: Autorul atentatului de pe aeroport este o "vaduva neagra"

O femeie kamikaze pare sa fie autoarea masacrului de pe aeroportul Domodedovo din Moscova. Vladimir Putin si Dimitri Medvedev au jurat insa ca toti autorii acestui atac terorist, minutios planificat, vor fi lichidati.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In plus, presedintele rus admite ca tara are nevoie urgenta de un sistem de securitate sporit, la fel ca al Israelului. ''Pe aeroportul atacat trec anual peste 23 de milioane de pasageri si ne este imposibil sa controlam in totalitate zona", a declarat ulterior, un purtator de cuvant.

Poate ca daca lucrurile ar fi stat altfel, cei 35 de oameni secerati de suflul exploziei ar fi trait acum. Asa s-au deschis portile iadului. Dupa o explozie infernala, fumul si panica au pus stapanire peste incaperea intesata de oameni. Un moldovean de peste Prut, angajat la aeroport, a fost acolo. Toata viata il vor urmari imaginile.

Oficialii s-au perindat pe la spitalele unde au fost dusi ranitii - desigur cu echipele de filmat dupa ei. Primarul Serghe Sobyanin a intrat chiar in sala unde tocmai era operata o tanara.

Atentatul s-a produs in terminalul de sosiri internationale al aeroportului Domodedovo, intr-o zona publica, unde pasagerii - dupa ce au trecut de controalele de securitate - se intalnesc cu cei care ii asteapta. Anchetatorii de la FSB spun ca a fost detonata o bomba artizanala facuta din 7 kilograme TNT si cuie, pentru ca numarul victimelor sa fie cat mai mare.

Principalul suspect este o femeie kamikaze originara din Daghestan. Poate fi una dintre faimoasele "vaduve negre" gata sa se transforme in bombe umane. Surse din politie spun ca ar fi avut si un complice - un tanar cu trasaturi arabe. Iar la locul macelului s-ar fi gasit capul acestuia smuls de suflul exploziei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu