marime text:

Obsedatul suprem - umple sticle cu sperma si improasca femeile pe strada!

Politistii din Washington au retinut un barbat pe care il acuza ca a umplut de sperma mai multe femei pe care le-a ales la intamplare. Detaliile despre cel retinut sunt insa absolut socante.
Obsedatul suprem - umple sticle cu sperma si improasca femeile pe strada!

Atunci cand auzi o poveste despre un obsedat sexual, personajul in cauza e de obicei un ratat, fara viata, fara studii, fara iubita si fara prieteni. Ei bine, acum nu.

Michael Edwards are 28 de ani, e licentiat in JUSTITIE CRIMINALA, are o prietena stabila de mai bine de 10 ani, si lucreaza la o firma ce PAZESTE sistemul de alimentare cu apa al Capitalei Statelor Unite.

Nu ti se pare socant? Afla atunci ca in momentul in care a fost descoperit de politie, el insusi le-a oferit inregistrari video de pe mobil cu toate cele 5 persoane pe care le-a improscat cu sperma.

Inca nu? Ei bine, prietena lui spune ca il sustine 100% in continuare, iar avocatul a promis ca va prezenta o EXPLICATIE pentru gesturile lui Edwards.

Cele 5 femei care s-au intalnit fara voie cu sperma barbatului spera totusi ca nicio explicatie din lume sa nu-l scuteasca de pedeapsa pe care o merita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu