marime text:

Oameni pe care boala i-a transformat in MONSTRI! VIDEO + GALERIE FOTO

Doi oameni, din colturi diferite ale lumii, sufera de afectiuni teribile, care i-au izolat in casele lor. Amandoi au nevoie de operatii complicate si costisitoare, in urma carora ar putea sa aiba vieti normale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru Ed Port, de 41 de ani, din Ohio, SUA, acest lucru este realizabil. In urmatoarea perioada va fi supus unei interventii chirurgicale in urma careia isi va recapata chipul. El sufera inca din copilarie de o afectiune grava cunoscuta sub numele de neurofibromatoza. Mai exact, o tumoare gigant ii acopera partea stanga a fetei.

Pentru vietnamezul Nguyen Duy Hai, de 31 de ani, nu exista, insa, prea multe sanse. El are la un picior o tumoare ce cantareste 80 de kilograme. O are inca de cand era mic, iar la 17 ani medicii i-au taiat de la genunchi piciorul, crezand ca asa se va rezolva problema. Insa tumoarea a reaparut.

In momentul de fata este imobilizat. Medicii au spus ca ar putea fi salvat, dar operatia costa foarte mult, iar familia tanarului nu si-o poate permite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu