marime text:

"O sa va omor pe toti!" - ultimele cuvinte ale autorului atentatului de la Moscova

Rusia ramane in stare de alerta, dupa atentatul sangeros de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, unde 35 de oameni au murit si 180 au fost raniti.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In spatele loviturii s-ar afla, cred politistii, o femeie insotita de un complice, iar ultimele ei cuvinte ar fi fost, potrivit presei locale, "O sa va omor pe toti!". Atentatul n-a fost revendicat inca, dar suspiciunile se indreapta spre rebelii ceceni.

35 dintre raniti sunt in stare critica, asa ca este extrem de probabil ca bilantul victimelor sa creasca.

Surse neoficiale sustin ca atentatul ar fi trebuit sa se produca la bordul unei curse internationale, dar ceva n-a mers si explozia s-a declansat dupa ce teroristul kamikaze a coborat din avion.

Cand fumul gros s-a mai imprastiat, supravietuitorii s-au trezit inconjurati de cadavre sfartecate. Printre raniti se afla si doi cetateni moldoveni.

Potrivit genistilor, bomba a avut echivalentul a 7 kilograme de trinitrotoluen.

Autoritatile ruse sunt ingrijorate ca s-ar putea sa nu fie vorba de un incident singular, ci doar inceputul unei serii de atacuri sinucigase ale militantilor in capitala Rusiei. In trecut, Moscova a fost tinta a numeroase atacuri cu bomba, iar multi localnici sunt convinsi ca si de aceasta data, separatistii islamisti din Caucazul de Nord sunt responsabili pentru acest carnagiu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu