marime text:

O psihiatra a vrut sa convinga un pacient cu SEX, MEDICAMENTE si HIPNOZA sa-i omoare sotul

20 de ani de inchisoare e pedeapsa pe care ar putea sa o primeasca o americanca, de profesie psihiatru, pentru ca si-a folosit abilitatile medicale si nu numai, in incercare de a convinge un pacient sa-i omoare sotul.
O psihiatra a vrut sa convinga un pacient cu SEX, MEDICAMENTE si HIPNOZA sa-i omoare sotul

Mary Hein (45 de ani) i-ar fi spus barbatului pe care il trata ca va imparti cu el asigurarea de viata a sotului, in valoare de jumatate de milion de dolari. Doar ca omul nu s-a lasat convins si a anuntat politia.

Numele pacientului, care ajunsese pe mainile lui Mary, dupa ce a fost prins baut la volan, nu a fost dat publicitatii de anchetatori. Omul le-a povestit politistilor ca psihiatrul i-a administrat un medicament extrem de puternic, care i-a indus o transa. Apoi, in timp ce era semi-constient, femeia a facut sex cu el.

Cei doi au intretinut relatii intime si la domicilul barbatului, unde Mary l-a hipnotizat, incercand sa-l convinga sa-i omoare sotul. Doar ca pacientul n-a raspuns prea bine la "tratament" si a anuntat politistii, care au inregistrat-o pe femeie in timp ce punea la punct planul pentru crima.

Respectatul psihiatru a fost acuzata de "exploatare sexuala prin terapie" si instigare la crima de gradul intai, astfel ca ar putea petrece si 20 de ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu