marime text:

O mireasa furioasa! Pentru ca nu i-au modificat rochia, a devastat magazinul!

Am crede ca fericirea momentului le-ar putea face pe toate miresele sa pluteasca intr-o stare de generozitate si bunatate fara margini. Dar mai sunt unele pe care nici macar apropiata nunta nu le imblanzeste. Enervata la culme ca angajatii unui magazin din Statele Unite au refuzat sa-i faca pe loc modificari la rochia de mireasa, o doamna, daca putem sa-i spunem asa, s-a intors cu intariri, iar  "nesupusii" au fost batuti mar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Insolita incaierare - imortalizata de sistemul de supraveghere video al magazinului - s-a petrecut  intr-o suburbie a orasului american Detroit.

Timp de un sfert de ora a plouat cu insulte, imbrinceli si pumni. Diverse obiecte - inclusiv manechine - au fost transformate in proiectile si aruncate in toate directiile. De necaz, patronul s-a avantat chiar sa faca niste presupuneri tipice americane.

"Se pare ca acesti oameni habar n-au cum se rezolva o situatie in Statele Unite. Se credeau  pesemne pe undeva prin Falluja, Irak. Ea a inceput sa ma ameninte:  -Nu stii tu cine sint eu? Il chem pe sotul meu si vine sa te omoare, o sa va dam o lectie!", a povestit Hekmet Putruss, proprietarul magazinului.

Totul a inceput cu o disputa pe marginea unor ajustari necesare la rochia de mireasa abia cumparata. Clienta voia sa fie rezolvata problema pe loc, dar angajatii au chemat-o intr-o alta zi, motivind ca au de lucru pana peste cap. 24 de ore mai tarziu, femeia s-a intors insotita de trei barbati care, fara prea multe explicatii,  i-au luat la bataie pe patron, pe sotia acestuia si pe toti angajatii gasiti in magazin. N-au scapat nici macar clientele nimerite prin cabinele de proba.

Proprietarul magazinului devastat cere acum despagubiri de 20.000 de dolari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu