marime text:

O mama si-a omorat copiii crezand ca-i trimite in Rai!

Femeia de 41 de ani, traumatizata din cauza problemelor din familie, a incercat sa-si puna capat zilelor apoi, dar n-a fost destul de curajoasa ca in cazul celor doi copii si a chemat ambulanta ca s-o salveze.
O mama si-a omorat copiii crezand ca-i trimite in Rai!

Kelli Lynn Murphy, din Denver, si-a ucis cei doi copii de 6 si 9 ani in timp ce dormeau. A luat apoi cu un cutit si a incercat sa-si curme viata, dar s-a razgandit pe parcurs si a sunat la 991.

Operatoarea care i-a preluat cazul a intrebat daca in casa erau copii la momentul tentativei de sinucidere, iar Kelli Lynn Murphy a raspuns senina: "Nu, copiii mei sunt in Rai."

Echipajele sosite la locuinta femeii, care urmau s-o salveze, au facut descoperirea macabra, de care femeia nu avea de gand sa spuna.

Se pare ca in ultimii ani Kelli Lynn Murphy a fost abuzata de sotul ei si au fost de cateva ori in pragul divortului. Femeia a spus ca si-a vazut sotul agresandu-i pe cei doi copii si nu a suportat asta. Omorandu-i, a considerat ca le face bine si ca-i trimite in Rai, unde ar fi fost departe de tatal violent.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu