marime text:

O femeie scoate din banca banii pentru recompensa, chiar inainte sa fie ucisa! VIDEO DRAMATIC

Imagini dramatice au fost prezentate in fata unui juriu din Connecticut. O femeie a fost filmata de camerele de supraveghere dintr-o banca, in timp ce scotea banii ceruti ca rascumparare de indivizii care ii luasera fiicele si sotul ostatici. Dupa doar cateva minute si ea, si fetele au fost ucise cu bestialitate. Doar barbatul a scapat, dar batut si el crunt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Imaginile prezentate in instanta o surprind pe Jennifer Hawke Petit cu cateva minute inainte sa fie ucisa cu brutalitate. In timp ce retragea 15.000 de dolari de la ghiseu, i-a spus casierei - speriata si cu vocea franta de emotie - ca e silita sa le dea banii unor indivizi care i-au luat familia. Imediat ce femeia s-a indepartat de ghiseu, un manager al bancii a sunat la numarul de urgenta.

Politia a ajuns la locuinta femeii dupa 33 de minute. Prea tarziu, insa. Banditii dadusera foc la casa, iar mama si fiicele ei - Mikayla de 11 ani si Hayley, de 17 ani - zaceau fara suflare. Femeia a fost violata si sugrumata. Iar fetele au murit, legate de pat, intoxicate de fumul de la incendiu. Sotul - un medic de vaza din Connecticut - a fost batut crunt si legat, la randul lui. A reusit, totusi, in ultimul moment, sa se dezlege si sa iasa afara, fara sa-si mai poata ajuta cumva familia.

Pana la urma, criminalii au fost prinsi si dusi in fata instantei. Insa justitia trebuie sa stabileasca si de ce politia a intervenit cand era prea tarziu pentru bietii oameni, terorizati si ucisi in casa lor. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu