marime text:

O femeie care s-a trezit cu un hot in casa l-a tinut de vorba, pana a venit politia!

Groaza de a fi jefuita in propria casa nu i-a anihilat unei femei din Colorado prezenta de spirit. S-a ascuns in dulapul din dormitor, de unde a sunat la politie, in timp ce hotul ii cotrobaia prin lucruri. Cand nu s-a mai putut "eschiva", a iesit din dulap si l-a tinut de vorba pe spargator, pana cand a ajuns politia la usa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand si-a dat seama ca un barbat necunoscut i-a patruns in locuinta, femeia s-a ascuns in dulap impreuna cu fiul ei, adolescent. Singura ei arma era telefonul mobil.

Intrusul era Benjamin Saffell, un barbat de 23 de ani, care a patruns prin garaj si apoi a inaintat nestingherit pana in dormitorul matrimonial.

Teresa a continuat sa vorbeasca, dar nu cu dispecerul de la urgente, ci cu hotul. Spre stupefactia operatoarei, care asculta dialogul lor.

Autoritatile cred ca femeia a fost extrem de inspirata sa iasa doar ea din dulap si sa stea de vorba cu hotul. A tras astfel de timp pana cand au ajuns la usa politistii, care l-au luat ca din oala pe intrus.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu