marime text:

O femeie a facut SEX CU UN BAIAT DE 14 ANI, pe care trebuia sa-l duca la scoala!

Surpriza de proportii pentru o mama din Australia, care a descoperit ca femeia care ii ducea baiatul de 14 ani cu masina la scoala, in fiecare dimineata, a facut sex cu adolescentul in mai multe randuri.
O femeie a facut SEX CU UN BAIAT DE 14 ANI, pe care trebuia sa-l duca la scoala!

Kimberly Annette Gale (24) de ani i-a cunoscut pe baiat si pe mama lui la un club de fotbal si s-a oferit sa-l transporte pe acesta la scoala, in momentul in care parintele s-a plans ca-i este imposibil sa faca asta, din cauza programului incarcat.

Dupa ce i-a pus mana pe picior si i-a spus ca e "fierbinte", tanara l-a intrebat pe adolescent daca vrea sa petreaca mai mult timp impreuna. Cum tanarul a spus "Da", cei doi isi facusera un obicei din a intretine relatii intime in casa femeii si abia apoi sa ajunga la scoala.

Aventura a durat trei sau patru saptamani, pana cand conducerea scolii a luat legatura cu mama baiatului si a intrebat-o de ce acesta intarzie constant la cursuri. Socata, femeia a suant-o pe Kimberly, care a dat vina pe blocajele din trafic.

Deloc convinsa de aceasta explicatie, parintele i-a confiscat fiului telefonul, pe care nu dupa mult timp, a sosit un mesaj din partea tinerei: "Mi-e dor de tine". Femeia a replicat: "Zau?". Raspunsul venit - "Da, te iubesc!" - i-a confirmat ca ceva este in neregula.

Pus fata in fata cu aceste dovezi, baiatul a recunoscut totul.

Tanara de 24 de ani a pledat vinovata, iar avocatul ei a incercat s-o scuze, spunand ca a avut o copilarie dificila, iar mutarea inapoi in casa parinteasca si atentia primita din partea baiatului au facut-o sa se simta "de parca avea 16 ani din nou".

Procesul va fi reluat pe 15 decembrie, iar pana atunci, Kimberly va fi supusa unui examen psihiatric, care sa stabileasca daca are discernamant. Ea va ramane pana atunci in detentie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu