marime text:

O educatoare isi linisteste elevii, in mijlocul unei rafuieli cu arme intre traficanti, printr-o metoda neasteptata!

Eroismul are multe chipuri. Unul ar putea fi cel al educatoarei din Mexic, care canta ca sa-si linisteasca elevii, in mijlocul unei rafuieli cu arme de foc intre traficantii de droguri.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Filmuletul, inregistrat cu telefonul mobil acum cateva zile, face inconjurul internetului.

Luni, autoritatile locale au organizat o ceremonie pentru a-i cinsti extraordinarul curaj.

In afara scolii incep sa rasune focuri de arma. Intr-o sala de clasa, 15 elevi de varsta prescolara sunt impreuna cu educatoarea lor - Marta Rivera Alanis, in varsta de 33 de ani si mama a doi copii. Ea le cere micutilor sa se culce la podea si, in acelasi timp, incerca sa-i linisteasca.  

Insa focurile de arma rapaie din ce in ce mai infricosator si gloantele se aud ricosand dincolo de pereti.

Atunci, educatoarea ii indeamna pe copii sa cante impreuna un cantecel. Il stiu cu totii de la Barney, un personaj indragit din emisiunile TV.

In cele din urma, dupa minute care au parut, probabil, fara sfarsit, rafuiala dintre traficanti s-a incheiat. Cu cinci morti.

Insa nici profesorii, nici elevii n-au fost atinsi de gloante.

Educatoarea a filmat scena cu telefonul mobil, cu gandul sa arate imaginile agentilor de securitate. Le-a postat, insa, si pe Facebook si asa a ajuns pe Youtube, unde au fost accesate deja de zeci de mii de ori.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu