marime text:

Nutritionistul PERVERS: pierzi 200 de calorii dupa un ORGASM cu mine

Un medic nutritionist a fost arestat dupa ce 12 paciente l-au reclamat pentru agresiune sexuala. Femeile au spus ca medicul le-a determinat sa se dezbrace pentru un masaj de slabire, insa odata urcate pe masa le-a spus ca vor da jos kilogramele in plus numai daca se culca cu el.
Nutritionistul PERVERS: pierzi 200 de calorii dupa un ORGASM cu mine

Doctorul Arie Oren, de 64 de ani, lucreaza la o renumita clinica de profil din Pennsylvania. El era renumit pentru retetele lui de succes cu ajutorul carora zeci de persoane au ajuns la greutatea normala. Faima i-a adus lui Oren o lista lunga de paciente.

Numai ca acesta s-a dovedit a fo un pervers; nu mai putin de 12 femei intre 24 si 59 de ani l-au reclamat la politie. Una din fostele paciente a spus ca medicul i-a prescris urmatoarea reteta: pierzi 200 de calorii dupa un urgasm pe care il ai cu mine. O alta pacienta a povestit ca medicul i-a spus ca numai daca se culca cu el va slabi.

Alte paciente au spus ca in timpul masajului de slabire, Arie Oren le-a atins in partile intime. Una a spus ca la una din sedinte doctorul a inceput sa-i maseze erotic sanii spunandu-i ca numai asa poate sa scape de burta. O alta femeie a povestit ca in timpul masajului medicul aproape ca i-a introdus in vagin un dispozitiv folosit pentru procedurile medicale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu