marime text:

Numai la asta nu se astepta - spargator pus pe fuga de o fetita, dupa ce l-a lovit puternic in "barbatie"

O fetita de 12 ani din Anglia a dat dovada de o prezenta de spirit deosebita atunci cand a constatat ca in casa intrase un hot; nu s-a pierdut cu firea si nici n-a tipat, ci, cu zambetul pe buze, l-a lovit pe talhar acolo unde il durea mai tare.
Numai la asta nu se astepta - spargator pus pe fuga de o fetita, dupa ce l-a lovit puternic in  barbatie
Georgia Bulis-Gray era singura acasa, cand a auzit niste zgomote suspecte dintr-o camera alaturata. S-a dus sa verifice despre ce este vorba si a avut surpriza sa gaseasca un hot care rascolea camera.
 
Cand cei doi s-au privit in ochi, hotul i-a zambit rece, crezand ca asta o va speria pe fetita din fata lui. Numai ca: “S-a uitat socat la mine si nu intelegea de ce nu incep sa tip. N-am vrut sa creada ca sunt o fetita neajutorata. Asa ca i-am dat cu putere un sut intre picioare”, a spus Georgia.
 
De durere, talharul a stat cateva secunde chircit, dar apoi si-a gasit forta sa o ia la fuga. Georgia l-a urmarit pana la poarta, sa vada in ce directie fuge, iar apoi s-a intors in casa si a telefonat la politie.
 
Pana a venit echipajul, fetita i-a facut si un portret robot talharului; a desenat asa cum s-a priceput figura intrusului pe care l-a pus pe fuga.
 
Politistii au fost impresionati de curajul fetei, apreciind ca in toata cariera lor n-au intalnit nici macar un adult care sa actioneze atat de calm intr-o situatie delicata. Desenul fetei le va fi de mare ajutor pentru identificarea banditului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu