marime text:

Nu se mai opresc - doi romani au UCIS un batran de 77 de ani in Italia!

Doi romani sunt acuzati de crima in Italia. Potrivit presei din Peninsula, ei au ucis un batran de 77 de ani, intr-o regiune din centrul tarii. S-ar fi napustit asupra victimei, cand i-au patruns in casa, la furat. Acum, cei doi se afla in custodia politiei italiene.
Nu se mai opresc - doi romani au UCIS un batran de 77 de ani in Italia!

Potrivit presei italiene, cei doi romani au stat la panda pana cand pensionarul de 77 de ani a plecat de-acasa si au patruns in locuinta lui, dupa lasarea intunericului. Batranul s-a intors insa pe neasteptate si i-a surprins pe hoti, dar acestia s-au napustit asupra lui si l-au rapus, cu un cutit. Apoi in incercarea de a-si pierde urma, romanii au furat automobilul victimei.

"Era o persoana extraordinara, un om bun. Toata lumea din sat va va spune asta, nu a facut rau nimanui, nu stiu de ce a trebuit sa sfarseasca asa, saracul" spune o vecina.

La cateva ore dupa crima insa, o patrula a politiei italiene a vrut sa-i opreasca pe cei doi in trafic, spune presa italiana, dar soferul a accelerat. Masina a derapat insa si s-a izbit de un copac, iar politistii i-au incoltit pe hoti. Imediat au descoperit ca automobilul a fost furat, iar cand au ajuns la casa proprietarului, au gasit cadavrul.

Vecinii batranului sunt socati de felul in care el a sfarsit. Nu era bogat, iar hotii nici n-ar fi avut ce sa-i ia din casa, spun oamenii. Cei doi romani, in varsta de 19, respectiv 26 de ani, vor fi adusi astazi in fata unui judecator.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu