marime text:

Noi imagini cu momentul in care Rolls Royce-ul printului Charles este atacat de manifestanti!

Ajutati-ne sa-i prindem pe raufacatori!  Acesta este mesajul politiei din Londra, care a dat publicitatii imagini noi din momentul in care mai multi studenti au atacat limuzina printului Charles.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii incearca sa ii identifice in special pe doi dintre atacatori, adica tocmai pe cei care au spart geamul masinii princiare si au agresat-o pe Camilla, sotia printului de Wales. 

Pe 10 decembrie, zeci de studenti, infierbantati de luptele cu politistii, si-au varsat nervii pe limuzina Rolls Royce Phantom a printului Charles.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe strazi, se vede ca exista cel putin doi indivizi, o femeie si un barbat, care au atacat in mod repetat masina in care calatoreau Charles si Camilla. Se pare chiar ca, la un moment dat, ducesa de Cornwall a fost lovita cu un bat, ceea ce ar explica expresia ei de teama, surprinsa de fotografi.

Acum, anchetatorii cer ajutorul oamenilor pentru a-i prinde de atacatori. O parte au fost deja identificati, dar chiar cei doi suspecti principali au scapat deocamdata de bratul lung al legii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu