marime text:

Nepoata Printesei Diana a batut un barbat in carje, la coada la McDonald's!

Desi vine dintr-o familie cu nume mare, fata de 18 ani pare mai degraba crescuta pe strada. Nepoata Printesei Diana a lovit un barbat ce se afla in carje si a aruncat o tigara aprinsa in directia acestuia.
Nepoata Printesei Diana a batut un barbat in carje, la coada la McDonald s!

Detaliile atacului au fost facute publice dupa ce Amelia Spencer a aparut la tribunal pentru prima data. Documentele oficiale arata ca tanara aristocrata a fost acuzata ca a "aruncat o tigara intr-un taxi", iar apoi "l-a injurat si l-a lovit pe pasagerul Ricci Cinti".

Lady Amelia, fiica fratelui Dianei, Earl Spencer, a provocat acest incident in timp ce statea la coada la un McDonald's din Africa de Sud.

Se pare ca furia fetei a pornit in momentul in care taxi-ul in care se afla Cinti s-a bagat in fata unui Mini Cooper la McDrive-ul din Cape Town.

In varsta de 27 de ani, Cinti era in carje dupa o accidentare suferita pe terenul de fotbal si spune ca Lady Amelia l-a injurat, l-a tras afara din taxi si a dat cu el de pamant.

Lady Amelia este mostenitoarea unei averi de peste 100 de milioane de lire sterline si a fost crescuta de mama ei intr-o zona exclusivista din Cape Town. Tatal ei, Earl Spencer nu s-a deplasat in Africa pentru acest proces.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu