marime text:

Nenorocita de operatiile estetice. EA e femeia care nu poate sa inchida ochii

O femeie din New Jersey nu mai poate sa clipeasca si nici macar sa inchida ochii cand doarme. Zi si noapte, viata ei e un calvar, dupa o serie de operatii estetice nereusite.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acum l-a dat in judecata pe ultimul chirurg estetician, care a taiat si el din pielea din jurul ochilor, desi nu prea mai avea de unde.

Femeia il acuza, insa, de neglijenta si ca nu i-a spus cat de mult risca.

Marilyn Leisz, din New Jersey, s-a hotarat sa scape de ridurile din jurul ochilor cu ajutorul chirurgiei estetice. Nemultumita de rezultate, dupa doua operatii anterioare, s-a dus la o alta clinica si i-a cerut chirurgului Paul Parker sa corecteze greselile.   

De teama sa nu ii fie afectata si vederea, pacienta umbla permanent dupa ea cu picaturi si unguente de protectie a globului ocular. Spune ca intreaga viata i s-a schimbat - nici vorba sa mai practice sporturile favorite, tenis sau inot. Si, in general, se fereste de orice activitate in aer liber.  

Doamna Leisz sustine ca nu i-a spus verde in fata ca pur si simplu nu mai are piele suficienta in jurul ochilor dupa operatiile estetice anterioare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu