marime text:

NEBUNIE curata - 11 oameni s-au aruncat de la etaj crezand ca-l vad pe Diavol

O intamplare naucitoare a avut loc in urma cu doua nopti in Franta, intr-un orasel de langa Versailles: 11 oameni s-au aruncat de la etajul al doilea crezand ca-l vad pe diavol.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Era de fapt un barbat de 30 de ani, membru al familiei respective. Intamplarea ar fi comica, daca nu s-ar fi terminat cu moartea unui copil de patru luni.
 
Bizarul incident s-a intamplat la ora 3.30 dimineata. In apartamentul cu pricina, membrii unei numeroase familii africane se uitau la televizor. Isteria se declanseaza cand unul dintre ai lor, care dormea in alta camera, iese sa vada de ce ii plange copilul.
 
"E Diavolul", ar fi strigat insasi nevasta barbatului. Cuprinsi de panica, ceilalti il dau afara din apartament, dupa ce mai intai il injunghie in brat. Disperat, barbatul de 30 de ani, bate la usa unui vecin. Cand a incercat sa intre din nou in casa, ceilalti, innebuniti de spaima, s-au aruncat pur si simplu pe geam.
 
Sapte dintre cei 11 care au sarit pe fereastra au ajuns la spital. In panica generala, cineva a luat si bebelusul de patru luni al carui planset a declansat totul. Copilul nu a supravietuit. Inca o fetita de doi ani este in stare grava.
 
Politia nu a stabilit inca toate circumstantele acestei intamplari incredibile, insa in apartament nu s-au gasit substante halucinogene. O alta ipoteza, ca in casa s-ar fi desfasurat un ritual voodoo, a fost de asemenea infirmata de anchetatori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu