marime text:

Nasul mafiei rusesti din Cehia, pe banca acuzatilor! Masuri de securitate sporite la proces

La Praga a inceput un proces extrem de riscant. Pe banca acuzatilor este nimeni altul decat presupusul nas al mafiei rusesti din Cehia. El este banuit ca a ordonat uciderea unui asociat care l-ar fi inselat cu o mare suma de bani. In jurul tribunalului politia este pe picior de razboi.  
Nasul mafiei rusesti din Cehia, pe banca acuzatilor! Masuri de securitate sporite la proces

Politisti inarmati pana in dinti misuna in jurul cladirii si in interior, in timp ce lunetisti au fost plasati pe acoperis. Cei care participa la proces, inclusiv avocatii si judecatorii, trebuie sa treaca prin trei controale de securitate. Sunt doua porti cu detectoare dar si caini special antrenati in depistarea explozivilor. Cei care intra trebuie sa se aseze intai pe un scaun, cu mainile la ceafa, pana cand cainii isi fac meseria.

Presupusul bos al mafiei rusesti, Andranik Sogoian, este adus in sala de judecata printr-un tunel special, direct din inchisoare.

Sogoian este judecat pentru ca ar fi ordonat uciderea unui partener de afaceri dubioase, un armean pe nume Roman Melkonjan, care l-ar fi inselat cu o mare suma de bani. N-a reusit sa-si duca sinistrul plan la capat.

Avocatii sustin, insa, ca tot acest proces e o conspiratie a politiei care vrea cu orice pret sa-i aduca pe inculpati dupa gratii.

Singurul care a vorbit a fost armeanul care, cel putin in declaratii, e convins ca nimeni n-a vrut sa-l omoare. "Au fost doar mici neintelegeri intre noi, peste care am trecut" - zice, sus si tare, Melkonjan.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu