marime text:

N-au pus mana pe "Jabulani" - prostituatele din Africa se plang ca nu fac bani la Mondial

Zeci de mii de oameni la fiecare meci, alte mii pe strazi, totul parea o afacere excelenta pentru prostituatele africane, care abia au strans bani sa se intoarca de unde au venit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Prostituatele dau vina pe politisti pentru ca nu le-a mers deloc treaba. Oficialii sud-africani au mobilizat fortele de ordine astfel incat "damelor" sa le fie greu sa ajunga la turistii veniti pentru Campionatul Mondial.

"Avem copii de hranit" se justifica una dintre ele, "am venit aici sa facem bani, dar e greu". Femeile spun ca politistii isi fac treaba trecand cu mult de limita. "Ne cer mita pentru a ramane pe strazi, iar daca nu le dam bani, fac sex cu noi fara sa ne plateasca. Eu numesc asta viol".

Femeile cer 5 euro de la clienti, iar o vizita la hotel e suplimentata ca pret cu inca pe-atat. Chiar daca SIDA este una din marile probleme ale intregii regiuni, pentru cativa dolari sau euro in plus, femeile sunt dispuse sa uite de protectie.

Cu o rata a somajului de 25%, Johannesburg nu ofera prea multe alte variante acestor femei, care acum spera ca Mondialul sa se termine cat mai repede pentru ca afacerea lor sa mearga din nou.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu