marime text:

Monstrul Fritzl si-a facut in inchisoare un cerc “select” de prieteni: criminali in serie si proxeneti

Josef Fritzl, care si-a sechestrat si violat fiica timp de 24 de ani, este incarcerat in inchisoarea de maxima securirate Stein, in Austria, pe care un alt detinut, condamnat pentru sapte crime, Harald Sassak, o numeste “acasa”. Acesta este prietenul de suflet al monstrului care si-a violat de 3.000 de ori fiica si careia i-a facut sapte copii.
Monstrul Fritzl si-a facut in inchisoare un cerc “select” de prieteni: criminali in serie si proxeneti

Dupa cum informeaza The Sun, Fritzl s-a imprietenit la catarama cu Sassak, daca tot vor ramane “acasa” pentru tot restul vietii.

Si Josef Fritzl a fost condamnat pentru ca a ucis unul din copiii pe care i-a facut cu fiica sa, insa prietenul sau Harald Sassak il pune in umbra: acesta este cel mai notoriu criminal din Austria – a strangulat sapte pensionari, a rapit unul dintre ei, dupa ce le-a furat din case banii si bijuteriile.

Insa acesta nu este singurul prieten apropiat pe care si l-a facut Fritzl in inchisoare. Perversul de 74 de ani este foarte apropiat de Guenter Lorenz, care a impuscat trei persoane si de fostul campion olimpic Wolfgang Schwarz, condamnat pentru proxenetism.

In afara de acest cerc periculos pe care l-a format in jurul lui, seful inchisorii a spus ca Fritzl este un detinut disciplinat. Respecta orarul  zilnic, face curatenie si ajuta la servirea mesei, activitati pentru care castiga aproximativ 200 de euro pe luna, bani pe care ii cheltuieste in magazinul inchisorii.

Acum o luna Fritzl era atat de stramtorat incat i-a cerut bani chiar fiicei pe care a violat-o. Avea nevoie de sampoane speciale pentru implantul de par.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu