marime text:

Moartea in direct - 5 momente dramatice care au schimbat sportul pentru totdeauna! VIDEO

Adevaratele drame pentru lumea sportului mondial au loc atunci cand sportivii mor pe teren sau pe circuitele de curse. Imaginile ingrozitoare ne-au ramas pentru totdeauna intiparite in memorie.
Moartea in direct - 5 momente dramatice care au schimbat sportul pentru totdeauna! VIDEO

1. Miklos Feher - In ianuarie 2004, jucatorul maghiar s-a prabusit in timpul unui meci pe care echipa sa Benfica il juca in deplasare la Gumaraes. Imediat dupa ce a primit un cartonas galben, Feher s-a prabusit la pamant, spre groaza colegilor sai.


2. Ayrton Senna

Iubit de o planeta intreaga si considerat poate cel mai bun pilot din istoria Formulei 1, Ayrton Senna a murit in 1994 pe circuitul de la Imola, dupa un grav accident in timpul cursei. Pana si pe drumul spre moarte, Senna a plecat din pole position.

3. Marc Vivien Foe

Jucatorul camerunez s-a prabusit in timpul unui meci din Cupa Confederatiilor. Doctorii au incercat sa-l resusciteze timp de 45 de minute, dar fara succes.

4. Gilles Villeneuve

Pilotul canadian de curse a murit dupa ce a agatat o alta masina, a fost aruncat in aer si a lovit pamantul cu o viteza de 225 de kilometri pe ora. Accidentul a avut loc in timpul unei sesiuni de calificari pentru Marele Premiu al Belgiei.

5. Antonio Puerta

Jucatorul Sevillei s-a prabusit in timpul unui meci de campionat cu Getafe. A fost pus pe picioare de colegi, dar s-a prabusit inca o data la vestiare. A murit trei zile mai tarziu la spital, iar autopsia a aratat ca avea grave probleme la inima.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu