marime text:

Misiunea terminata cu executia lui Osama ben Laden a fost filmata pas cu pas!

Raidul efectuat de trupele speciale Seals, in casa lui Ben Laden, a fost surprins pas cu pas. Toti militarii au purtat echipament dotat cu camere video. Chiar si asa, sunt sanse infime sa fie facute publice aceste imagini.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nu de alta, dar membrii comando-ului de elita ar deveni tinte sigure pentru islamistii hotarati sa razbune moartea liderului lor.

Cu ajutorul unei animatii ne putem face o idee despre ce ar putea contine filmuletul realizat in cursul interventiei care a dus la eliminarea lui Osama ben Laden. Oficiali de la Pentagon au descris inregistrarea drept dinamica si violenta.

Militarii au fost necontenit in miscare. Asadar, orice cadru in care apare Ossama incoltit va fi ca o strafulgerare. E cert ca niciunul unul dintre acolitii lui Ben Laden, surprinsi in locuinta de la Abotabad, nici n-a banuit macar ca este filmat.

Chris Heben a facut parte timp de zece ani din trupele de elita Seals. A beneficiat si el de o versiune mai veche a camerei video. Totul a inceput cu utilizarea ei ca instrument de lucru la antrenamente.

Posibilitatea ca marele public sa vada vreodata imagini de la asaltul asupra lui Ben Laden este foarte redusa. Mai ales daca tinem seama de riscurile deconspirarii celor care au executat misiunea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu