marime text:

MINTI BOLNAVE – Un pedofil a convins patru bone sa abuzeze bebelusi, pentru a-l satisface

Perversul le-a cunoscut pe cele patru bone pe Facebook, a devenit amantul lor, iar apoi le-a marturisit dorintele lui ascunse. Pentru a-i face pe plac, femeile au abuzat sexual de copiii pe care ii aveau in grija, o parte din ei in varsta doar de cateva luni.
MINTI BOLNAVE ndash; Un pedofil a convins patru bone sa abuzeze bebelusi, pentru a-l satisface
Pedofilul, Colin Blanchard, de 40 de ani, din Rochdale – Marea Britanie, asista la agresiuni si le fotografia cu telefonul mobil pe femei in timpul dezmatului. In unele cazuri a abuzat si el de bebelusi, politia gasind fotografii in acest sens.
 
Mai mult, anchetatorii au stabilit ca Blanchard era si zoofil, pentru ca politia a gasit si imagini in care barbatul isi abuza sexual cainele.
 
Colin Blanchard a convins-o pe Vanessa George, de 40 de ani, sa abuzeze de sapte bebelusi, iar cu sase a si fost pozata de pedofil, imagini care au fost distribuite apoi pe site-uri de pornografie infantila. Vanessa George este casatorita si are doi copii, iar in timpul procesului familia a renegat-o.
 
Tracy Lyons, de 39 de ani, mama unui copil de 9 ani, a fost acuzata de agresarea a doi bebelusi si fotografierea in posturi indecente a altor patru.
 
Angela Allen, de 39 de ani, a recunoscut ca a agresat sexual patru copii, iar cu unul din ei a distribuit imagini indecente.

Tracy Dawber, de 44 de ani, care a fost iubita lui Blanchar mai bine de un an, a abuzat sexual un de un bebelus de 5 luni, iar fotografiile au fost raspandite pe internet.
 
Procesul celor cinci se apropie de final, iar sentintele, care nu pot fi mai mici de 7 ani de inchisoare, vor fi pronuntate in curand.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu