marime text:

Minte bolnava - un barbat si-a antrenat cainele pentru acte sexuale cu oameni

Un profesor de gimnaziu din Phoenix a fost arestat dupa ce politia a stabilit ca o facea pe proxenetul, insa nu oferea vreo fata pentru servicii sexuale, ci... un caine.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In acelasi caz a fost arestat al doilea barbat, acesta fiind amator de sex cu animale, dispus sa plateasca pentru a-si satisface fanteziile.

Profesorul de 25 de ani Patrick Stephen Trejo (foto dreapta) a postat un anunt pe un site prin care isi cauta clienti pentru cainele lui. Asa l-a gasit politia... Ancheta a stabilit un fapt socant: cainele de doi ani era dresat sa intretina relatii sexuale cu fiinte umane.

Profesorul a fost arestat dupa ce un politist sub acoperire l-a contactat dandu-se drept un posibil client si au stabilit o intalnire la care urma sa "performeze" cainele intr-o camera de hotel.

Celalalt barbat, Keith D. Kiefer, de 47 de ani (foto dreapta), a intrat pe acelasi site si a publicat un anunt prin care solicta intalniri cu animale si poze cu organele lor genitale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu