marime text:

Microbuz plin cu romani spulberat de pe autostrada, in Ungaria

Drumul spre Italia a trecut pe langa moarte pentru noua romani aflati intr-un microbuz accidentat sambata, in centrul Ungariei. O masina inmatriculata in Polonia a lovit microbuzul lor si ambele vehicule au zburat in sant. Ca prin minune, pasagerii au scapat fara rani grave si doar patru dintre ei au avut nevoie de spitalizare.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Microbuzul in care se aflau cei noua romani a fost acrosat de o masina inmatriculata in Polonia, pe autostrada dintre Szeged si Budapesta. Ambele vehicule au suferit avarii serioase si s-au oprit in sant, dar nimeni nu a fost grav ranit.

Radu Florea, consulul Romaniei la Szeged: "Cetatenii romani au fost dusi la spitalul din Kecskemet. 5 dintre ei nu au necesitat internare au fost tratati ambulatoriu. Alti 4 au suferit leziuni serioase, dar care nu le pun viata in pericol."

Consulatul romanesc la Szeged a trimis un reprezentant la Kecskemet, ca sa ia legatura cu ranitii si s-a oferit sa ajute la repatrierea lor.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu