marime text:

Mama Gabrielei de la Cheeky Girls s-a razgandit: fata ei a furat, dar pentru un scop nobil!

Aventura londoneza a Gabrielei Irimia, una dintre gemenele de la Cheeky Girls, capata accente tragi-comice. Dupa ce sambata, mama cantaretei a sustinut sus si tare ca fiica sa nu poate fi acuzata de furt, astazi aflam ca, de fapt, Gabriela, si-a insusit cate ceva din magazinul respectiv.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul, intr-un scop onorabil: tanara se antrena, potrivit mamei sale, pentru rolul din filmul ei de debut, in care ar trebui sa intruchipeze sotia cleptomana a unui gangster.

Mai intai a fost articolul din The Sun, apoi cele din Daily Mail si chiar sobrul BBC Online. Presa britanica pare sa nu se mai sature de scandalul din jurul surorilor Irimia. Mama Gabrielei sustine ca totul e din cauza stresului.

Restul e istorie, chiar daca, discreta cum o stim, politia britanica nu a oferit detalii despre incident. Raman insa mai multe semne de intrebare. In primul rand, de ce nu a recunoscut familia Irimia de la inceput ca asupra Gabrielei au fost gasite obiecte pentru care nu avea chitanta. Sambata, mama ei sustinea ca s-ar fi aflat la 400 de mile departare de locul faptei.

Toata povestea are sanse sa se limpezeasca luni, cand Gabriela si Monica Irimia sunt invitatele lui Catalin Maruta, la emisiunea Happy Hour.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu