marime text:

Mafie de Cartea Junglei - au pus un piton paznic la droguri!

O banda de traficanti de droguri din capitala Italiei nu s-a mai complicat cu garzi de corp, a luat direct un sarpe pentru a-si pazi drogurile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O interventie a garzii financiare din Roma a dus la o descoperire socanta. O banda de traficanti din zona Lazio a capitalei Roma ascundea o parte a drogurilor in spatele unui piton lung de trei metri ce locuia liber in apartament!

Cinci kilograme de droguri au fost confiscate de politisti, alte 200 de grame de cocaina pura fiind ascunse in spatele sarpelui

Garda Financiară din Roma a confiscat aproximativ cinci kilograme de cocaină de la bandă de traficanţi din Lazio, informează „La Stampa". Agenţii au percheziţionat mai multe case, iar în una dintre ele au găsit un piton de trei metri sub care erau ascunse 200 de grame de cocaină pură. Şarpele trăia în libertate în apartament.

Ancheta Gărzii Financiare a plecat de la distribuitorii de droguri din stradă care au fost urmăriţi pentru mai mult timp şi astfel a fost fost descoperită toată banda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu