marime text:

"Macelarul din Balcani" avea doua pistoale asupra lui atunci cand a fost arestat!

Dupa capturarea lui Ratklo Mladici ies la iveala detalii din momentul arestarii. Avea doua pistoale asupra lui, dar n-a incercat sa le foloseasca, asa ca n-a fost nevoie de forta pentru retinerea lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit presei sarbe, in cei 16 ani in care a fost cautat pentru crimele de razboi comise, Mladici ar fi lucrat la un moment dat pe un santier de constructii. A facut-o sub nume fals, dar fara a recurge la artificii pentru schimbarea fizionomiei.

Cum era de asteptat, arestarea lui Mladici si iminenta lui extradarea in Olanda au starnit furia ultranationalistilor sarbi. In timp ce partizanii lui demonstrau la Belgrad sau la Banjia Luka, in Bosnia, Ratko Mladici a ajuns joi seara in fata unei instante militare din capitala sarba.

Descrisa drept o "obligatie", pentru o eventuala aderare la Uniunea Europeana, arestarea "Macelarului din Balcani" a fost anuntata de insusi presedintele Serbiei.

Faptul ca de 16 ani era cel mai cautat criminal de razboi din Europa postbelica nu l-a impiedicat pe Mladici sa traiasca, aparent netulburat, la 80 de kilometri nord de Belgrad. El a fost capturat in Voivodina, intr-un sat de langa frontiera cu Romania.

Comandant militar al sarbilor bosniaci, el este considerat principalul responsabil pentru asedierea orasului Sarajevo si masacrarea a 10.000 de civili musulmani la Srebrenita.

Joi seara, instanta a suspendat temporar interogatoriul, dupa ce avocatul lui Mladici a invocat sanatatea precara a clientului sau.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu