marime text:

Lindsay Lohan si-a ispasit pedeapsa! A fost eliberata din inchisoare

Actrita Lindsay Lohan a fost eliberata, luni, dupa ce a petrecut in inchisoare doar 13 zile din pedeapsa de 90 de zile pe care a primit-o pentru violarea regimului de eliberare conditionata impus in 2007, pentru conducere sub influenta alcoolului si detinere de cocaina.
Lindsay Lohan si-a ispasit pedeapsa! A fost eliberata din inchisoare
Lindsay Lohan, in varsta de 24 de ani, a fost incarcerata intr-o inchisoare pentru femei din sudul orasului Los Angeles pe 20 iulie, fiind plasata intr-o celula speciala rezervata celebritatilor, intr-o sectiune izolata a penitenciarului. Seriful din Los Angeles i-a redus pedeapsa, asa cum se procedeaza adeseori in cazul delictelor minore, pentru a evita o aglomerare a penitenciarelor californiene, celebre pentru faptul ca sunt suprapopulate.
 
Site-ul de stiri mondene E! Online a anuntat ca Lindsay Lohan a fost eliberata luni, la ora locala 1.35, insa actrita americana a reusit sa evite la iesire camerele de filmat ale zecilor de jurnalisti prezenti in fata inchisorii.
 
Actrita va trebui, intr-un interval de cel mult 24 de ore dupa eliberare, sa se inscrie intr-un program de 90 de zile, conceput pentru constientizarea pericolelor generate de consumul de alcool.
 
Lindsay Lohan a mai petrecut 84 de minute in inchisoare in 2007, ca parte a pedepsei primite, si apoi a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare. In octombrie 2009, regimul de eliberare conditionata i-a fost extins cu un an, dupa ce actrita a folosit ceea ce procurorii au numit "scuze foarte creative" pentru a lipsi de la cateva sedinte din programul de dezalcoolizare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu